Algemene voorwaarden Minn company

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

Minn10 Menswear
Handelend onder de naam: Jeansgemert.nl
5421 LK Gemert
KvK: 64527441
BTW nr.: NL001766998B47

Je kunt ons bereiken via:

Telefoonnummer: 0492-38-70-16
email: info@minn10.nl
Facebook: www.facebook.com/minn10

We zijn 5 dagen per week telefonisch bereikbaar:

Dinsdag t/m donderdag vanaf 09:30 uur tot 18.00 uur Vrijdag vanaf 09.30 uur tot 20.00 uur
Zaterdag vanaf 09.30 uur tot 17.00 uur

Kom je naar onze winkel? Gezellig! Onze openingstijden vind je hier:

http://www.minn10.nl

Artikel 2 – Totstandkoming van de overeenkomst

De overeenkomst tussen Minn10 en de consument komt tot stand, wanneer de consument de bestelling op www.jeansgemert.nl heeft afgerond en deze door een email is bevestigd. Mocht je de bestelling onverhoopt toch willen annuleren, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Grote kans dat het pakket anders al naar je onderweg is.

Artikel 3 – De prijzen

De prijzen op deze site zijn inclusief BTW. Daar waar het een actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd. Wij hanteren op onze webshop dezelfde prijzen als in onze winkel in Gemert. Er worden géén verzendkosten in rekening gebracht. Ook bij ruilen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Alleen als een bestelling retour komt, brengt Minn10 € 4,95 in rekening.

Artikel 3 – Levering

Minn10 betracht de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. Minn10 verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen 3 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt u daar zo snel mogelijk bericht van, doch uiterlijk binnen 30 dagen nadat de bestelling is geplaatst. Artikelen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn besteld worden de navolgende werkdag bezorgd. Als u bestelt op zaterdag (na 17.00 uur) of zondag wordt uw bestelling op dinsdag de navolgende week bezorgd.

Artikel 4 – Bezorgadres en leveringsservice
U kunt uw bestelling thuis laten bezorgen of u kunt een afwijkend bezorgadres opgeven. Uw bestelling afhalen in de winkel is ook mogelijk.

Artikel 5 – Herroepingsrecht, ruilen en retourneren

Voor uw aankopen geldt een zichttermijn van 8 dagen. In deze periode hebt u een herroepingsrecht; dit betekent dat u de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van uw kant de artikelen die u hebt ontvangen te retourneren. In dat geval dient u het orderbevestiging formulier dat bij de levering is gevoegd te gebruiken en de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in de originele verpakking terug te zenden.
U krijgt uw geld dan teruggestort op dezelfde rekening als waarmee u uw bestelling hebt betaald. Houdt u daarbij rekening met een verwerkingstijd van 10 werkdagen. Besluit u artikelen terug te zenden, dan is € 4,95 verzendkosten verschuldigd, welke in mindering wordt gebracht op het terug te storten bedrag.

Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur of maat (indien beschikbaar), dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als extra service kunt u onbeschadigde en ongebruikte artikelen ook ruilen in, of terugbrengen naar de winkel in Gemert. Bij ruilen of retourneren in de winkel worden géén verzendkosten in rekening gebracht.

Als u een ‘foutieve’ bestelling ontvangt, kunt contact opnemen met Minn10 gemert.

Artikel 6 – Transportgarantie

Het risico van beschadiging en/of vermising ligt tot aan het moment van bezorging bij Minn10, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. Als u vóór het openen van uw pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact op met Minn10 of meld dit aan de transporteur. Als u het pakket al hebt geopend op het moment dat u de schade constateert, moet u contact opnemen met Minn10. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Minn10 vervangen.

Artikel 7 – Leeftijdsgrens

Minn10 accepteert geen bestellingen van personen onder de 16 jaar.